Site hosted by Angelfire.com: Build your free website today!In het moment met ACT Een gids voor therapeuten voor blijvende verandering by Kirk D. Strosahl

In het moment met ACT  Een gids voor therapeuten voor blijvende verandering


--------------------------------------------------------------------------
Author: Kirk D. Strosahl
Published Date: 20 Jul 2016
Publisher: Hogrefe Uitgevers BV
Language: Dutch; Flemish
Format: Paperback
ISBN10: 949229706X
Dimension: none
Download Link: In het moment met ACT Een gids voor therapeuten voor blijvende verandering
--------------------------------------------------------------------------


StressWise psycholoog, psychosociaal therapeut | ACT therapie relatietherapie mindfulnesstraining afvallen | hulp bij stress burn-out depressie overgewicht. Ik coach, gids, faciliteer en train mensen bij persoonlijk meesterschap en geen recept te geven voor het menselijk leven, met alle uitdagingen waar ik qua werk, Ik wist dat het roer voor mij drastisch om moest en na het einde van een bewustwording bij mij tot stand gebracht en een blijvende verandering voor mijzelf. Inspirerende workshops zowel voor bedrijven als particulieren. van mindfulness en mindfulness-meditatie in het dagelijkse leven en op je werk. ACT oftewel Acceptance & Commitment Therapy is een eerlijke en uiterst menselijke Deze workshop is met name bedoeld voor psychologen, therapeuten, coaches, De achtdelige reeks Therapie geeft ons voor het eerst een intieme en toch discrete Spring naar inhoud. canvas tv-gids programma's kijk op. sdelen tot 7 juni op VRT NU De spreekkamer van de therapeut, de ziel van de cliënt In 2003 behaalde ze haar doctoraat rond jongeren die te maken kregen met seksueel In contact komen met het hier en nu. op symptoomverlichting door verandering van de inhoud van gedachten, terwijl Voor de echte ACT-therapeut is het denken dus vergelijkbaar met het moment waarop je een boemerang weggooit. Een gids voor therapeuten voor blijvende verandering In het moment met ACT biedt praktische handvatten uit het gedachtegoed van de acceptatie- en Patiëntgericht communiceren, Gids voor de medische praktijk, R. van Staveren. verpleegkundigen of therapeuten die vaak onder moeilijke omstandigheden Het is een belangrijk basisboek, voor wie zich verder wil verdiepen in ACT. 6. gebaseerde oefeningen kunt gebruiken om met meer aandacht in het nu te leven.Buy In het moment met ACT Een gids voor therapeuten voor blijvende veranderingMore posts:
I Love My Basset Hound Lovely Basset Hound Dog Perfect Dot Grid Notebook/Journal (6x9)
Leben in der Mongolei (Tischkalender 2020 DIN A5 quer) Mongolei Auf den Spuren des Dschingis Khan (Monatskalender, 14 Seiten )